Nieuws

Update over lockdown


Beste leden,

Wij hopen uiteraard nog steeds dat het goed gaat met jullie en willen namens het gehele bestuur nog eens benadrukken: we missen jullie!

Helaas is er opnieuw bekend geworden dat de sporthal nog niet opengaat tot en met tenminste 2 maart.
Op de routekaart (update 08-03) is te zien dat badmintonnen zoals we dat voorheen deden, ook nog wel even gaat duren. We verwachten bij versoepelingen eerst weer alleen 1 op 1 trainingen, 1 op 1 vrijspelen en jeugdtrainingen aan te kunnen bieden. Het gaat allemaal nog wel even duren voor het weer ‘normaal’ is. We moeten dus nog even volhouden.

Omdat er een groot deel van het seizoen geen mogelijkheid geweest is om te badmintonnen, zullen we ook zeker een deel van de contributie gaan verrekenen met de contributie van volgend seizoen. Hoeveel dit zal zijn is helaas nog niet aan te geven, omdat we niet weten hoe de rest van het seizoen eruit komt te zien. We willen jullie hierbij in ieder geval vast laten weten dat er zeker wel een verrekening zal gaan plaatsvinden.

Laten we met zijn allen hopen dat we elkaar snel weer kunnen zien en lekker kunnen badmintonnen! Houd je aan de maatregelen en blijf gezond! Wij willen jullie bij deze ook allemaal veel sterkte wensen, de coronamaatregelen hebben voor iedereen vervelende gevolgen en duren nu al lang. Houd vol!

Namens het bestuur van BC Schollevaar,

Hanno, Michel, Remco, Johan en Hester

 

« Terug

» Nieuws archief