Nieuws

Badmintonclub Schollevaar en Badminton School West slaan handen ineen

                                           

Zoals bij iedereen ondertussen wel bekend is gaat BC Schollevaar met ingang van het nieuwe seizoen over naar de nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel, sportcomplex Aquapelle. Vanaf het nieuwe seizoen zal ook Badminton School West (BSW), onder leiding van onze jeugdtrainer Wim Offermeyer, zijn trainingen geven in de nieuwe sporthal!
Wim was aan het kijken naar mogelijkheden om zijn BSW-trainingen te verplaatsen naar een doordeweekse dag. Hierbij kon BC Schollevaar de helpende hand bieden. BCS heeft in de hal nog niet alle ruimte nodig, maar weet zich wel graag omringd door badmintonactiviteiten. Dat vormt een mooie basis voor samenwerking.

Hanno van Alten, voorzitter BCS: “In ons nieuwe onderkomen hebben we meer mogelijkheden en wat is er nou mooier dan het opzetten van een samenwerking met een badmintonschool hier in de buurt. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Badminton School West!”

Wim Offermeyer, trainer en oprichter van BSW: “Ik had aangegeven dat ik minder verplichtingen zou willen hebben in het weekend. In een gesprek met Johan gaf hij aan te willen kijken of we iets voor elkaar konden betekenen, zeker met de nieuwe sporthal in beeld. Daarna is alles in een stroomversnelling geraakt en zijn we er snel uitgekomen.”
We hebben er zin in om met BSW deze nieuwe weg in te slaan!

Vanaf volgend seizoen zijn de trainingen van Badminton School West op dinsdagavond van 18.00-21.00 uur, op 3 banen.

Meer informatie over Badminton School West?  http://www.badmintonschoolwest.nl/

 

« Terug

» Nieuws archief